© 2013-2018 Chilli Ideas

produse personalizate


Livrarea produselor


Termenele de livrare afisate la detaliile fiecarui produs sunt valabile in situatia in care produsele se afla in stocul furnizorului si nu includ in mod obligatoriu personalizarea. Pentru personalizari complicate (mai multe pozitii, mai multe culori), care necesita timp indelungat de uscare, sau pentru cantitati mari, termenul de livrare se poate prelungi. Termenul de livrare exact va fi stabilit dupa ce se discuta toate detaliile legate de personalizare.

Livrarea produselor este gratuita pentru comenzi de peste 500 euro + tva in Bucuresti, respectiv pentru comenzi de peste 600 euro + tva in afara Bucurestiului, ambele situatii vizand o singura adresa de livrare (adresa de livrare mentionata in datele contului).

Pentru livrarea produselor fragile (ceramica, sticla) in afara Bucurestiului, precum si pentru comenzile ce nu se incadreaza in conditiile mai sus mentionate, se calculeaza individual costul de transport. Pentru expeditie colete costurile sunt urmatoarele: primul kg: 15 lei, fiecare kg suplimentar: 1,2 lei, fiecare km suplimentar: 0,9 lei (in cazul expeditiilor efectuate in alte localitati decat cele in care Fan Curier are colaboratori). In acest caz poti opta si pentru varianta de a ridica produsele de la sediul nostru.

Pentru livrarea in mai multe locatii, se percepe cost suplimentar de transport; acest cost se va calcula in functie de numarul locatiilor, pozitionarea geografica a acestora si de volumul de marfa.