Modele de MOUSEPAD personalizat integral, policromie:

Mousepad optic clasic
Mousepad de calitate superioara, destinat mouse-urilor optice. Stratul superior este din folie OMP, imprimata integral UV policromie, pe partea inferioara (pe spate). Baza este din spuma PVC antialunecare. Poate avea unul dintre formatele standard sau forma speciala.

Formate standard: 22 x 18 cm dreptunghiular cu colturi rotunjite sau oval, 20 x 20 cm patrat cu colturi rotunjite sau rotund, 18 x 15 cm dreptunghiular cu colturi rotunjite.
Cantitate minima: 100 buc (cel mare), 500 buc (cel mic).

Mousepad cu calendar
Mousepad de calitate superioara, destinat mouse-urilor optice. Stratul superior este din folie OMP, imprimata integral UV policromie, pe partea inferioara (pe spate). Baza este din spuma PE. In interior are 12 file din hartie offset 80 g/mp, pentru imprimare cu calendar, cu baza din folie alba PVC.

Formatul standard este dreptunghiulara cu colturi rotunjite, de dimensiune 23 x 18 cm.
Cantitate minima: 250 buc

Alte variante de mousepad personalizat integral
Iti putem pune la dispozitie si mousepd-uri din diverse alte suporturi, cu functii sau accesorii interesante, cum ar fi: cel cu functie de rama foto, cu pernuta suport pentru mana, sau cel care poate fi utilizat pentru a sterge monitorul sau ochelarii, toate imprimate policromie.


Informatii utile pentru o cerere de pret cat mai completa:
Cererea de pret pentru mousepad-uri trebuie sa contina urmatoarele elemente:
• tipul produsului, in cazul in care se incadreaza intr-una din categoriile de mai sus sau o descriere cat mai completa;
• cantitatea;
• dimensiunile (lungime, latime);
• forma;
• functiile suplimentare dorite;
• personalizarea.

Poti vizualiza exemple de pret pentru produsele de mai sus, dupa autentificare.