© 2013-2018 Chilli Ideas

produse personalizate


Chilli Ideas® - furnizorul tau de promotionale


Iubesti promotionalele? Ei bine, afla ca si noi! Si cum ar fi putut sa fie altfel, cand tuturor ne place sa daruim si (mai ales) sa primim cadouri? Iar obiectele promotionale sunt cadouri cu puteri magice, care au darul de a te promova.

Importam si distribuim anual pentru partenerii nostri peste 1.000.000 de obiecte promotionale personalizate. Datorita faptului ca am construit in timp relatii stranse cu furnizorii nostri, atat din Europa cat si din Asia, iti putem pune la dispozitie orice tip de produs personalizat, la preturi care sa te satisfaca: de la produse standard (clasice sau iesite din tipare), pana la produse create special pentru a reprezenta sigla si compania ta. Iar pe langa un raport calitate/pret excelent, iti oferim si servicii la cele mai inalte standarde de calitate, certificate cu Ecovadis, ChamberTrust, Excellent SME Romania, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 27001:2013, SRM 8000 si ISO 45001:2018. In plus, implicare, creativitate, flexibilitate, promptitudine si toata atentia de care tu si proiectul tau de promovare aveti nevoie.

Am deschis acest magazin online din dorinta de a facilita comunicarea cu clientii nostri, si de a reuni intr-o singura oferta de pret cat mai multe produse promotionale. Si pentru ca intelegem ca impactul pozitiv al unui produs promotional este asigurat de calitatea deosebita, de aspectul placut si de functionalitatea sa, am ales sa iti prezentam doar produse despre care stim ca isi vor indeplini cu succes rolul de a promova imaginea companiei pe care o reprezinta. Te invitam sa parcurgi paginile cu produse si sa descoperi in catalogul nostru virtual un prieten cu idei, dar si cu solutii, care iti poate fi alaturi in organizarea oricarei campanii de promovare.